Fredag

Som sagt fyller jag år på söndag men igår firade jag och Johan min födelsedag lite i förskott.  Var inte speciellt taggad från början eftersom vi bara skulle vara hemma eftersom andra planer belv ändrade, men det blev trots allt hur mysigt som helst. Johan var redan hos mig när jag kom hem från skolan, lite senare körde vi och hanlade. Köpte massa gott och lagade till det. Vi käkade och hade det mysigt helt enkelt. Dock somnade, eller snarare däckade, vi vid elva ungefär. Båda två var helt slut. God mat, goare pojkvän och fina presenter. Faktiskt en bra fredag! 
Idag blir det dock lite mer ös. Ska "fira" lite mer med mina kära vänner idag då vi ska iväg på en fest. Kommer nog allt in ett inlägg om det med ska ni se!

Löpning

Låtarna längst upp är några som jag känner mig taggad av när jag springer, vissa lite nyare och vissa lite äldre
För någon dag sedan var jag ute och sprang. Det var superfint väder och jag klarade lite mer än en mil. Kändes väldigt bra men känns verkligen inte bra i benen nu i efterhand .... Nu tänker ni säkert "jäklar vad cool hon är som har sprungit". Men tänkte dels ge lite inspiration för kan jag (otränad) klara att springa så klarar ni det också. Sen såklart vill man alltid ha något att fylla ut bloggen med och för att vara bilder som jag tagit när jag sprang så blev de ganska bra. Mitt mål är att klara milen under en timme och jag är hyfsat nära men fortfarande inte nära. 

Detaljer

Invigde min nät-tröja idag från Zara. Var först lite tveksam om jag skulle ha den eller inte eftersom det kändes som så mycket "bh" på en gång men tänkte sen, vem bryr sig? Gillar verkligen denna tröja och dens "sportiga" stil så körde på det temat. Converse, lite enkla ringar och en töjbar klocka, perffa ju. Ska försöka plugga nu efter en hel dag av ursäkter där jag bara fått pyttelite gjort... Måste skärpa mig nu asså.
Men har i alla fall något att längta till för på söndag fyller jag år!! Jag älskar verkligen att fylla år, det är bara så kul. Inte för uppmerksamheten så utan för att man har speciella traditioner i familjen och att man gör något speciellt helt enkelt! (Och ja kära vänner som läser detta jag vet att jag har berättat om min födelsedag tusen gånger)