-

Blev lite inspirerad av den nya serien orange is the new black
Kollade runt på lite olika hemsidor idag och hittade faktiskt mycket snyggt som var oranget. Tycker det är roligt med lite färg och speciellt nu när man fått  färg under sommaren. Så jag bestämde mig för att slänga ihop ett litet kollage. Av någon konstig anledning kan man inte kommentera min blogg, jag vet inte riktigt varför men ska försöka fixa det! 

Rutigt

Igår så var mamma och mina systrar iväg i malmö medan jag var med Johan (som har kommit hem från thailand efter tre veckor!) och Wilma vid ringsjön och badade och solade. Tyvärr började det ösregna sen så vi blev rätt blöta men vad ska man förvänta sig av svensk sommar? När mamma och mina systrar kom hem hade hon köpt denna tröjan till mig från Zara. Hon är för snäll hon. Ska säkert fixa så ni kan få sen den på också! 

Tunisien 2014

 
Det är svårt att sammanfatta en hel vecka bara i bilder men detta är väl på ett ungefär. Jag har verkligen haft det superbra! Så mysigt att umgås med familjen och bara ta det lugnt. Vi är inte de som vanligtvis åker på solsemseter utan vi brukar åka på storstadssemester så det var roligt med lite omväxling. Förutom att äta, sola, bada, hoppa i vågor, läsa och sova så hyrde vi en bil. Med den bilen tog vi oss till huvudstaden Tunis. Alla körde som idioter och förstår verkligen inte hur pappa klarade att köra. En underbar upplevelse har allt varit. Såklart fanns det saker som jag tyckte kunde varit bättre men är absolut nöjd.