Skyltsöndag

 
 
Och så var det första advent. Herregud var har tiden tagit vägen??? Idag så vaknade jag hyfsat tidigt och gick sedan upp och käkade adventsfrukost med la familia. Mysigt och gott. Sedan har jag mest degat på mitt rum och försökt att plugga lite och fixat och trixat med en massa på bloggen och fixat lite inlägg till nu de dagarna som kommer och fixat met lite annat.  Sedan nu på kvällen så gick jag och min familj ut på skyltsöndagen eller julskyltningen. Blev faktiskt besviken, har varit bättre de andra åren tyckte jag. Helt utspritt och ja.. nej.. Men det gjorde inte jättemycket. Efter det gick hela familjen vidare till Linda och Jonas så hade de lite glöggkväll med några andra gäster. Faktiskt mysigt. 
 

Oasap


 
Det blev verkligen olika ljus på alla bilderna haha, hur lyckas jag?

I fredags så fick jag hem ett litet paket och i paketet så var en av grejerna det ni ser på bilderna. En palett med olika nyanser med puder. Alltså en "highlight och countour" palett. (härligt med svengelskan) 

Så igår när jag skulle iväg på fest så tyckte jag det passade bra att inviga den. Dock har jag använt mig av både paletten och lite andra grejer men tillsammans blev det väldigt fint. Denna paletten kostar i princip inget alls. Den kostar 170 kr och per puder blir det alltså typ 28 kr?!?!? + att den i mitten längst ner är typ en rouge så där tjänar man de pengarna också. Såklart är denna inte riktigt lika pigmenterad som lite dyrare produkter, men seriöst 28 kr?  Jag kommer visa vad jag mer fick imorgon eller på tisdag. 
 
Oasaps hemsida HÄR
Paletten hittar ni HÄR
Och för att tjäna 15% så skriv in koden "Oasapin", i kassan.

Le

Tydligen har inte detta inlägget laddat upp sig... 
 
Men i tisdags var det äntligen dags. Det tog ganska lång tid men det gjorde absout inget, för det var såååå värt det. Bara kolla på dem!! Sorry för skryt, men asså helt ärligt. Så himla skönt. Det är verklige bara de som har tagit avsin tandsrällning som kan förstå känslan. Bara för bra! Om min dator hade funkat hade jag kunnat visa bild på mina "gamla" tänder, då hade ni kunnat förstå varför jag är så nöjd. Det är verkligen en frihet.Vet inte hur många bilder jag tog innnan dessa. Det kändes verkligen konstigt att le med öppen mun, så alla bilder såg för mig; galna ut.