Beige

 
 En snabb bild från helgen
Har bytat tema och fixat lite header och sånt. Vad tycker ni? Finns fortfarande massa att fixa men avslutar det såhär än så länge. Blogg.se har gjort en sak att man bara kan ha tre inlägg om man blablablabla men ska försöka fixa det för tycker det är jäkligt tråkigt med bara tre inlägg..... Kategorierna och det är just nu längst ner vilket jag ändå tycker är helt okej. Men ska försöka fixa det i veckan men just nu tycker jag ändå det är helt oket, vad tycker ni? 

Malmö

Denna helgen har varit så skön. I fredags umgicks jag med Maja och Sanna och bara snackade och käkade godis (lite onyttig får man vara) vilket var otroligt skönt och mysigt. Faktiskt skönt att skippa fest, då jag känner att det blivit lite mycket på sistonde och att det inte är speciellt bra för min träning... 
Sen kom lördagen och då spenderade jag halva dagen hos Sanna sedan plugga lite. På kvällen åkte jag och min käre familj till Malmö. Vi åt på en supergod resturang, som jag just nu har glömt namnet på... Verkligen allt var jättegott och det var mexicansk street food, kostade 65 spänn för en rätt så tyckte allt var toppen. Efter det kollade vi bio. 100 steg från Bombay till Paris hette den och det var en sådan film som man bara sitter och ler till. Verkligen bra, och man mådde helt enkelt bara bra efter att man hade sett den. Rekomenarer den verkligen om man vill titta på en mysfilm. 

 

Black & white fest

Igår var det dags för 18-års fest med tema: black and white. Faktiskt kul med tema och att så många följde det också! Festen hade en himla massa ups and downs... men när det var "ups" så hade jag faktiskt kul! men "downsen" var ju kanske inte riktigt så roligt. 
 
Jag är blir så glad när jag ser att det fortfarande är några underbara människor som faktiskt läser min blogg trots att jag har varit så lite aktiv den senaste tiden. Jag har börjat fokusera mycket på träningen och det tar en del tid, samtidigt som skolan börjar gå igång på allvar. Förutom allt de så har det varit en väldigt känslosam (oj här är vi djupa) vecka där jag faktiskt inte har mått så bra. Jag är lite för ofta ledsen. Vilket jag egentligen inte har en anledning till men det är jag. Denna veckan har jag tagit tag i varför jag är ledsen och det har resulterat till lite mer "ledsamhet" men samtidigt mer bra grejer. Sedan att det inte alltid går att lösa allt och få reda på allt är en annan grej. Men vi ger inte upp hoppet än kära vänner, icke. Jag ska sluta vara ledsen och sluta bry mig för mycket över bagateller som egentligen inte jag bör bli påverkad av. Det finns så himla mycket att vara glad över och det ska man verkligen ta vara på. Så nu blev vi väldigt personliga men det är ju bra det med, eller hur? 
Ha en underbar söndag, nu ska jag gå ner till min farmor och farfar som sitter där nere och väntar. Har jag tur  ikväll får jag  träffa den otroliga kille som är min pojkvän ikväll.