Color kill

Tog inte så mycket bilder men detta läppstiftet blev lätt en av mina favoriter trots att det är en väldigt annorlunda färg (Love thing heter det) 
Såååå äntligen fick jag hem dessa underbaringarna. Har väntat hur länge som helst nu. Fick dessa hemskickade av supersnälla Color kill.  Blev superglad och trodde aldrig att jag skulle få så många, jag menar är ju ingen storbloggare direkt. Fick hela kollektionen som heter mega matte liquid lipstick. De är även 100% veganska och ska inte ha testats på djur vilket är himla trevligt tycker jag. Fick ett jättefint paket av dem med julkort och allt, hur gulligt? Uppskattade deras vänlighet väldigt mycket. Men har ju som sagt väntat jättelänge och tänkte eftersom att det var ett tag sedan jag samarbetade med ett företag tyckte jag det vore kul med en video!!
 
 
Så kolla videon för att se resten av färgerna!
Färgerna i ordning: 
Pink Gumballs
Sweet Salmon
Carnival
Playmate- Favorit!
Lottus Petal -Favorit!
Indie Red 
Love thing - Favorit!
 

Ta videon med en nypa salt kompisar. Ursäktar även för mitt hår här i videon, alla dagar är inte bra hårdagar.
Överlag gillade jag läppstiften mycket. De är väldigt pigmenterade och matta. Lite torra såklart men så blir det. Gillade de rosa färgerna mindre än de andra men det är kanske för att jag inte är någon "rosa tjej". Vissa färger var även lite smuliga som någon av de rosa men tyckte fortfarande att det är helt okej. Får återkomma när jag vet mer om de. 
Glöm inte att kolla in de på deras hemsida: colorkill.com
 

Mina nyårslöften

Klippa mitt hår kort 
Just nu har jag väldigt långt hår. Jag har haft det ungefär likadant i flera år nu och jag vill göra något nytt. Jag vill Inte klippa det jättekort och spikrakt utan mer så som på bilderna ovan. Min käre vän som går frisör har sagt att hon ska fixa det på mig så det ska bli himla kul. Detta är kanske inte något för er andra att ha som nyårslöfte men jag känner att detta är ändå en rätt svår grej att göra. Inte bara grejen att klippa sig utan att ändra något så tydligt med sitt utseende. Ja, vi får se när det blir. Förhoppningsvis snart. 
Ta mitt körkort
Ja man kan ju tro att mitt nyårslöfte är att köpa en Bentley eller Rolls Royce men tog med de på bilderna för att de är två av mina drömbilar. Och kanske en dag har jag en sådan och kan köra med tack vare att jag tog mitt körkort 2016.
Så jag vet att jag är ganska sent ute. Har varit 18 ett tag nu men ja, vad ska man säga. Livet kom ivägen och London kom ivägen och sen är jag ganska lat... När studenten är tagen ska jag ta en intensivkurs och fixa det. Gör jag inte det då blir jag väldigt besviken på mig själv men ska inte gå in i 2017 utan ett körkort i plånboken. 
Söka till Au Pair i USA
Som sagt tar jag studenten i år och då kan man äntligen få köra utan några tyglar. Jag vill inte börja plugga direkt efter utan jag vill ha ett år (kanske två) utan plugg. Det jag vill göra då är att vara Au Pair. Detta året ska jag våga ta steget och ta initiativet att ansöka som Au Pair. Därför är körkortet så viktiga också. Det är verkligen en dröm jag har. Jag är väldigt intresserad av att plugga i USA också därför känns detta som en lite intruduktion till ett "vardagsliv" in the states 
 Börja träna igen och börja äta ännu nyttigare
Jag vill jättegärna börja träna igen. Inte just för att se ut som tjejerna ovan eller för att vara snyggast på stranden i sommar utan för att verkligen vara nöjd med min kropp. Missförstå inte mig, det är absolut inget fel på min kropp, den är fin. Men något som inte är fint är spåren efter skräpmat och festande i London, en månad på semester i sommar med både fest och dålig mat och i princip inget träning på ett år. Jag har otroligt dålig kondition när jag innan kunde springa över en mil. Jag älskar att träna och tycker det är en jäkligt kul utmaning. 
Vi äter reda mycket nyttigt i familjen och mycket vegetariskt då min lilla syster är vegetarian men jag vill bli ännu duktigare på att hålla koll på vad jag stoppar i mig. Kolla upp mer hur djur och natur blir behandlad innan jag trycker i mig maten för att "det är ju så gott". Även skita i det där jättegoda som verkligen inte är bra för min kropp. Ska inte bli något hälsofreak och kan fortfarande käka pizza då och då meeen ni förstår.
 
den 1 januari (okej kommer vara död då, så kanske den 2:e) ska jag och mamma fixa gymkort och kort till badet till mamma. Nu ska det bli av. Trots att detta är något alla säger som nyårslöfte...
 
Har några mer personliga nyårslöften också som jag ska fixa. Vi ser i slutet av 2016 om jag fixat alla detta. 

Throwback nyår

 nyår 2011 firade jag faktiskt på andra sidan jorden i Jakarta i Indonesien. Vad där på vad som kallas "interchange" med världens bästa organistaion CISV (googla upp det!!) Det var kanske inte den mest festliga kvällen men vi hade väldigt roligt ändå 
2012 firade jag nyår i Hörby med mina närmaste vänner och mitt ex. Det var hemmafest som spårade lite med polis och hål i taket och liknande men himla roligt det också!!
 2013 var jag med Isa hela dagen och fixad och filmade en massa vilket var himla roligt. Kommer ihåg att jag kände mig superfin i min glittriga topp. Festen vi var på var också riktigt rolig (hint Isak, fixa igen)! Hemvägen var en av höjdpunkterna då vi var ett helt gäng som gick hem tillsammans och det var is ute så vi gled nästan hela vägen hem. 
Nyår förra året, 2014, firade jag åter igen med mina nära och kära. Denna gången var vi ute på landet hos min nära tjejkompis Johan fick även vara med och vid tolvslaget fick jag min nyårskyss av honom (och av massa av mina underbara tjejkompisar <333) och vi fick även fira 1 år tillsammans.
 
Nu närrmar sig året sig sitt slut vilket skrämmer mig lite. Detta året har varit ett av de mest händelsrika någonsin. Har fått upptäcka så mycket av världen på så kort tid: London, Grekland, USA och Frankrike. I år har jag varit mer utomlands än vad jag varit hemma i Sverige. För mig är detta superroligt. Jag är oehört tacksam för allt som detta året har givit mig.
Nästa år kommer jag ta studenten vilket är så spännande och läskigt. Är exalterad på vad 2016 har att ge.