Mina nyårslöften

Klippa mitt hår kort 
Just nu har jag väldigt långt hår. Jag har haft det ungefär likadant i flera år nu och jag vill göra något nytt. Jag vill Inte klippa det jättekort och spikrakt utan mer så som på bilderna ovan. Min käre vän som går frisör har sagt att hon ska fixa det på mig så det ska bli himla kul. Detta är kanske inte något för er andra att ha som nyårslöfte men jag känner att detta är ändå en rätt svår grej att göra. Inte bara grejen att klippa sig utan att ändra något så tydligt med sitt utseende. Ja, vi får se när det blir. Förhoppningsvis snart. 
Ta mitt körkort
Ja man kan ju tro att mitt nyårslöfte är att köpa en Bentley eller Rolls Royce men tog med de på bilderna för att de är två av mina drömbilar. Och kanske en dag har jag en sådan och kan köra med tack vare att jag tog mitt körkort 2016.
Så jag vet att jag är ganska sent ute. Har varit 18 ett tag nu men ja, vad ska man säga. Livet kom ivägen och London kom ivägen och sen är jag ganska lat... När studenten är tagen ska jag ta en intensivkurs och fixa det. Gör jag inte det då blir jag väldigt besviken på mig själv men ska inte gå in i 2017 utan ett körkort i plånboken. 
Söka till Au Pair i USA
Som sagt tar jag studenten i år och då kan man äntligen få köra utan några tyglar. Jag vill inte börja plugga direkt efter utan jag vill ha ett år (kanske två) utan plugg. Det jag vill göra då är att vara Au Pair. Detta året ska jag våga ta steget och ta initiativet att ansöka som Au Pair. Därför är körkortet så viktiga också. Det är verkligen en dröm jag har. Jag är väldigt intresserad av att plugga i USA också därför känns detta som en lite intruduktion till ett "vardagsliv" in the states 
 Börja träna igen och börja äta ännu nyttigare
Jag vill jättegärna börja träna igen. Inte just för att se ut som tjejerna ovan eller för att vara snyggast på stranden i sommar utan för att verkligen vara nöjd med min kropp. Missförstå inte mig, det är absolut inget fel på min kropp, den är fin. Men något som inte är fint är spåren efter skräpmat och festande i London, en månad på semester i sommar med både fest och dålig mat och i princip inget träning på ett år. Jag har otroligt dålig kondition när jag innan kunde springa över en mil. Jag älskar att träna och tycker det är en jäkligt kul utmaning. 
Vi äter reda mycket nyttigt i familjen och mycket vegetariskt då min lilla syster är vegetarian men jag vill bli ännu duktigare på att hålla koll på vad jag stoppar i mig. Kolla upp mer hur djur och natur blir behandlad innan jag trycker i mig maten för att "det är ju så gott". Även skita i det där jättegoda som verkligen inte är bra för min kropp. Ska inte bli något hälsofreak och kan fortfarande käka pizza då och då meeen ni förstår.
 
den 1 januari (okej kommer vara död då, så kanske den 2:e) ska jag och mamma fixa gymkort och kort till badet till mamma. Nu ska det bli av. Trots att detta är något alla säger som nyårslöfte...
 
Har några mer personliga nyårslöften också som jag ska fixa. Vi ser i slutet av 2016 om jag fixat alla detta. 
Publicerat i Allmänt