Röda läppar

 
 
Tycker vi fortsätter lite med jultemat. Eller egentligen så behöver detta inte vara juligt men eftersom man gärna har röda läppar på julen så att. Har sett många bloggare som gjort den här handgrejen när de visat upp produkter vilket jag har tyckt ser väldigt snyggt ut, så här testar jag. 
 
Detta är mina "röda" färger. Som ni ser så är inte alla exakt röda men alla drar åt rött även fast det kanske inte syns direkt på alla bilder.Många är lite mer bäriga men är fortfarande mer röda än lila.  Anledningen till varför jag har med Lip tint är för att det är himla bra om man vill ha under ett rött läppstift om det ska hålla lite bättre. Det är ju mer rosa än rött men fortfarande. 
 
Till jul skulle jag absolut rekomenderar Sephora Liquid Lipstick i färgen 01. Perfekt klassisk röd och skulle nog jämföra den med Ruby woo från MAC. Men vill man gå lite bananas och köra ett mer oranget (eller som killar jag känner säger om färgen "jaha jag trodde bara det var rött") så är detta supersnyggt. Jag menar man måste ju inte vara klassisk, roligt med lite förändring. Dock är detta väldigt somrigt... Eller varför inte ett väldigt mörkt, väldigt djupt och bärigt läppstigt för att överraska släkten med ens mörka sida. Hahah skämt åt sido, men i vilket fall så tycker jag det är kul att det finns så mycket man kan välja mellan. Jag gillar vissa läppsitft mer än andra om jag ska vara ärlig men gillar fortfarnde alla färgerna (tycker btw inte att färgerna riktigt ser ur som de gör på bild i verkligenheten så ni vet.. sorry).
 
Hoppas ni har snygga röda (eller något annat) läppar till jul!
#1 / / Tove Lindgren:

Hejsan,
Jag heter Tove Lindgren och jobbar med ett företag som hjälper bloggare att få betalt för att skriva valfria inlägg inom passande ämnen.
Om du kan tänka dig att skriva ett inlägg mot betalning så får du gärna maila mig på tove.lindgren@pvmmedia.com så kan jag skicka mer information.
(Även ni andra som driver bloggar är välkomna att kontakta oss).
Mvh, Tove