Throwback nyår

 nyår 2011 firade jag faktiskt på andra sidan jorden i Jakarta i Indonesien. Vad där på vad som kallas "interchange" med världens bästa organistaion CISV (googla upp det!!) Det var kanske inte den mest festliga kvällen men vi hade väldigt roligt ändå 
2012 firade jag nyår i Hörby med mina närmaste vänner och mitt ex. Det var hemmafest som spårade lite med polis och hål i taket och liknande men himla roligt det också!!
 2013 var jag med Isa hela dagen och fixad och filmade en massa vilket var himla roligt. Kommer ihåg att jag kände mig superfin i min glittriga topp. Festen vi var på var också riktigt rolig (hint Isak, fixa igen)! Hemvägen var en av höjdpunkterna då vi var ett helt gäng som gick hem tillsammans och det var is ute så vi gled nästan hela vägen hem. 
Nyår förra året, 2014, firade jag åter igen med mina nära och kära. Denna gången var vi ute på landet hos min nära tjejkompis Johan fick även vara med och vid tolvslaget fick jag min nyårskyss av honom (och av massa av mina underbara tjejkompisar <333) och vi fick även fira 1 år tillsammans.
 
Nu närrmar sig året sig sitt slut vilket skrämmer mig lite. Detta året har varit ett av de mest händelsrika någonsin. Har fått upptäcka så mycket av världen på så kort tid: London, Grekland, USA och Frankrike. I år har jag varit mer utomlands än vad jag varit hemma i Sverige. För mig är detta superroligt. Jag är oehört tacksam för allt som detta året har givit mig.
Nästa år kommer jag ta studenten vilket är så spännande och läskigt. Är exalterad på vad 2016 har att ge.  
Publicerat i Allmänt