The Cereal Bar, Kingston

Detta är bara för rolig ide! De har alltså öppnat en Cereal Bar, en bar med flingor alltså, i Kingston. Man kan bestämma olika storlekar på skålen, blanda flingor, välja mjölk, välja topping osv osv. De hade även roliga mackor, Pop tarts, konstiga Oreos och massa annat skoj. Vi fick provsmaka massa och de var hur trevliga som helst där inne. Riktigt konstig men rolig ide! 
 
 
 

Retro

Igår från Camden fick jag med mig denna skönheten hem. Har velat ha en sådan här superlänge, eller egentligen en Casio, men de har kostat så mycket, typ 400kr. Denna prutade jag mig till för ca 60 kr vilket kändes mer okej haha.. Tycker verklige  den är fet. Lite roligare än bara runda vanliga. Supernöjd och stolt att jag lyckades pruta ner den till halva priset hehe 

Camden

Idag, andra dagen på lovet, stack vi till Camden. Camden är som en jättestor marknad skulle man kunna säga. Det finns massa affärer runt om kring men Camden Lock är en stor marknad både inomhus och utomhus med massa skräp men med massa roliga saker som vintageaffärrer med massa levisshorts och massa sånt, vattenpippeställen, hur många matstånd som helst (vilket vi såklart var tvungen att testa), fakegrejer, äkta grejer, resturanger osv, osv. Har ni mycket tid i London och inte bara vill hänga vid Ben och shoppa på Oxford street så tycker jag absolut att ni ska hit. VI ska dit igen när det har börjat bli lite varmare! 
 
Rebecca fixade också en film från idag, kanske inte riktigt min musiksmak i filmen.... men fortfarande himla mysig om ni vill ta en titt!