Nude

Köpte dessa lösnaglarna på primark för 1£ (?!?). Trodde att de skulle se jättebilliga ut när man tog på dem men är faktiskt riktigt nöjd med de! Såklart ser man arr det inte är mina naglar om man tittar noga men annars tycker jag att det ser rätt naturligt ut! Och för 1£ är det ju hur bra som helst! Får se hur länge de håller bara! 

Studiebesök

oj vilken lång dag. Vaknade klockan sex för att åka in till Richmond för att möta alla. När vi alla var samlade tog vi tunnelbanan till templet ni kan se på andra bilden. Där var vi och lyssnade på en man som var hindu där han pratade om Hinduism och så fick vi se hur fint templet var. Det var verkligen helt otroligt och man kunde inte förstå att man var i London. Allt var i marmor (eller ja ovanvåningen) och det var verkligen helt otroligt hur de har byggt det. Väldigt intressant att höra om deras religo faktiskt. Jag vet inte så jättemycket om religon så att få höra det från någon som faktiskt följer religionen är väldigt intressant. 
 
När vi hade varit i templet så gick vi till IKEA som var tio minuter där ifrån. Där käkade vi lunch och vi tog ju upp halva IKEAs matsal kändes det som haha.. När vi varit där ett tag (och såklart köpt lite marabou) så drog vi in mot Baker Street för att sedan leta efter en moske. Dock fick vi vänta hur länga som helst för vi skulle inte bli guidade förän klockan fyra och vi var klara vid templet vid elva... (tror jag) Men vi hittade en resturang där några beställde kaffe och te och så hittade vi en UNO-kortlek. Mosken var också intressant och vi var tvunga att ha sjalar på huvudet vilket kändes lite konstigt men kändes fortfarande rätt då vi respekterade dem.
En faktiskt rolig dag. Kul att göra något annat än skola ibland. 

Pizza night


I min kära värdfamilj har de något som de kallar "pizza night" vilket innebär, såklart, pizza. Detta är ju samma som att äta pizza mitt i veckan men ja de bara kallar de det vilket är lite charmigt. Idag jobbade Chris (min värdmamma) sent och Peter (min värdpappa) kände sig lite lat så han tyckte att vi skulle satsa på pizza. Pizzorna var väldigt små och söta men ångrar fortfarande att jag åt hela för ja är såååå mätt nu. Nästan lite för mycket. Men gott var det. Lite pizza mår alla bra av