Sanna 18 år

 
Igår var det Sannas tur att fylla 18 år. Det firades med middag och fest! Det var hemma hos Sanna och vi grillade (mitt blev rätt bränt men tackar ändå grabbarna som grillade) och hade det trevligt bara. Jag hade kul och det verkade som Sanna också hade det vilket var det viktigaste! Det var ingen jättefest men det gör ju inget direkt, lagom mycket folk! Har så myckete bilder från gårdagen så det var väldigt svårt att välja haha. Mina vänner har en tendens till att ta en jäkla massa bilder med min kamera! Vilket mest är kul antar jag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ögonbryn

 
Okej, tjejer (och killar för den delen) tänkte snacka lite om smink, eftersom jag tycker det är så himla kul och vet att det är många andra som också gör det! En av sminktrenderna nu förtiden är ju att ha rätt stora och fylliga bryn vilket jag älskar! Tycker det passar så mycket till ens ansikte än vad det gör med pinnsmå, i alla fall till mig! Just nu är jag faktiskt väldigt nöjd med min "ögonbrynsrutin" så detta kan kanske hjälpa någon av er? 
 
Först borstar jag alltid igenom mina bryn med en vanlig ögonbrynsborste (glömde ta med den på bilde hehe) men sedan använder jag mig av Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade i färgen Chocolate. Denna använder jag för att forma brynen och för att fylla i dem i princip. Dock hade jag gärna haft färgen Dark brown eftersom den går mer åt det kalla hållet än denna men sa fel till mamma jag jag önskade mig den... 
Produkten är superbra tycker jag och jag fick den i julklapp och har sååå mycket kvar. Dock har den torkat lite
 
Jag använder mig av en snedskuren borste i syntetiskt hår från MAC som har nummret 208. Jag gillar denna borsten sååå mycket och ibland fuskar jag lite och använder den till eyeliner också. Behöver man just denna borsten? nja, tror nog att det finns billigare borstar (även om denna inte var så dyr) som är ungefär lika bra.
 
Till sist använder jag mig av ett Brow gel från Sleek i färgen light brown. Detta fyller i de områden som ser glesa ut och får brynen ännu mer formade samt får de att sitta där de ska större delen av tiden. Jag gillar denna produkten "helt okej" tror att det finns bättre produkter än just denna MEN för det priset så är jag väldigt nöjd. Dock måste man vara försiktg och bara ta lite produkt annars har den en tendes till att se vädigt onaturligt ut. 

Egen inspiration

 
 
 
Som ni vet så är jag inne på tumblr rätt mycket, förutom det så följer jag alldelses för många inspiratonskonto på instagram och älskar att läsa bloggar (hur j har jag tid med annat egentligen haha?). Men ibland tycker jag det är rätt kul att ge sig själv inspiration genom att ta egna bilder och inte bara kolla på andras. Vissa har nog en del av er sett men andra har varit for my eyes only. Så alla dessa bilderna är mina vilket jag tycker är rätt kul. Tycker de reflekterar min stil lite grann. Man kan tro att jag alltid har hål i byxorna och det stämmer rätt bra faktiskt haha. Älskar det av någon anledning. Tycker det ger typ en avslappnad stil. Äsch slutskrivet nu. Hoppas ni gillade denna sortens inspirationsinlägg oxå!