Ännu en dag

Lovet har ju börjat och igår var jag och Edith på High street Kensington och shoppade och fikade och hade det bra. Men idag gav jag Shass och Edith ut på en liten Londonrunda. Vi gick runt bland alla viktiga människor och deras enorma kontor och sedan käkade vi lunch på Pret a Manager. Du fick vi något himla sug på chokladpudding så påväg till Tower Bridge köpte vi en mycket billig och mycket god chokladpudding-grej på Sainsburys och begav oss mot bron. Jag har ju varit på andra sidan när min familj var här men på just denna sidan har jag inte varit sedan jag var väldigt liten och jag och pappa var i London, så lite nostalgi. Solen valde också att titta fram. OCH HERREGUD VAD DET BLÅSTE. helt sjukt. Jag har nog aldrig varit med om att det blåst så mycket i London. Men vi klarade oss över bron trots det. 
Ikväll ska jag lägga mig tidigt för imorgon ska vi iväg till ett ställe... Är så jäkla peppad kommer inte kunna sova haha. Nyfikna? Borde ni vara.
 
 
 
 
 
 
 
 

Rugby

Igår var det ju fredag och vi käkade ute (typ en halvtimme för vi var sena till matchen) sen stack vi vidare till Twickenham Stadium. Där hade vi fårr gratisbiljetter av vår idrottslärare. Vi skippade dock tjejerna för det var lite tidigare så vi kollade bara killarnas. Som ni ser var det inte någon viktig match direkt.. Men det var fortfarande en del folk där. Matchen var mellan två universitet så det var ganska unga i publiken (äldre än oss men inte gamla). Jag ska inte säga att jag tyckte det var jättekul direkt men det var kul för jag var där med mina kära vänner. Jag är inte riktigt någon sportsmännniska men det var fortfarande fett att se stadium och gå på en rugbymatch! Efter matchen stack vi till The Goerge och bara satt mest, värmde oss från matchen och snackade och sjöng med till alla töniga låtar som spelades. Det var en mysig kväll och jag var rätt trött från torsdagen då vi gick ut på Mason House så det var skönt med en lite lugnare kväll också. Men ikvääääll ska vi ut och jag är faktiskt riktigt taggad! 
 
 
 
 

Vinnaren!

och äntligen kommer vinnaren, till "alla", haha, er som har varit med och tävlat! Vinnaren drogs av slumpen. 
Men GRATTIS ANNA! 
Jag har skickat ett mejl till dig! 
Tack till er andra som var med!