Detaljer

Jacka - ZARA || Tröja - Brandy Melville || ringar -- blandat || Halsband - från Tunisien och Vero Moda 
Grått och svart är nog de färgerna jag använder allra mest. Eftersom de är ganska tråkiga är det rätt kul att ha detaljer till. Typ ringar och halsband eller en mamtchande katt. 
 

Tjejkväll

 
 
 
Efter en vääälldigt lång dag med shopping hamnade vi hos Edith som hade värdföräldrarna ute på vift så vi hade huser för oss själva. Det var riktigt mysigt och jag är så glad att jag stack dit. Man inser verkligen vilka bra tjejer jag är här med. Vilka underbara vänner de faktiskt är. Vi pratade om livet, blandade drickar, skrattade och grät lite till och med. Jag har fortfarande svårt att förstå hur mycket dessa tjejerna uppskattar mig. Hur mycket de verkligen tycker om mig. Jag blir helt varm i kroppen när jag tänker på det. Och hur jag känner likadant med dem. Visst man är inte på toppenhumör mot varandra när man träffas nästan varje dag i 5 månader men jäklar vilka brudar de är. Vi är så himla olika allesammans, men trots det är vi så himla thighta och så himla bra för varandra. Alla förtjänar vänner som dessa asså. 

Oxford Street

Igår hade varken jag eller Jonte lektioner så vi stack in till Oxford Street för att spendera alla våra penger (nästan iaf). Det var lite halvdåligt väder mer regn då och då men det stoppade inte vårt shoppinghumör. Jonte fick med sig en hel del hem och det fick jag med. Helt sjukt vad lite man kan få för så mycket pengar egentligen.. men är fortfarande nöjd med allt jag köpte! Var på jakt efter skor men hittade inga så stack in till Kingston idag och fick två par skor med mig hem hehe. Dock blev det för priset av de jag egentligen ville ha. 
 
En av de bästa grejerna med shopping är fika tycker jag. Men med ett Oxford Street fullt med folk var kafeerna lika fulla... Så jag och Jonte hittade en mysig trappa vid satte oss på. Vilken jäkla bra vän den där Jonte är!