Min helg

oooooch där försvann denna helgen också. Vad tar tiden egentligen vägen??
 
I fredags kollade jag Mocking Jay del 2, jag är himla kluven över vad jag tyckte. Någon slags hatkärlek för den filmen.Jag hade även hade studiedag den dagen så jag valde att fortsätta spåret med att ta det lugnt så jag var bara hemma. På lördagen däremot var det full rulle för att då var det dags för dop. Josefin, min syster, och min kusin skulle sjunga i kyrkan så vi skulle till och med vara där lite tidigare. Allt var i alla fall hur mysigt som helst. Sedan var det dags för att fira Patricia hemma hos henne (ute på landet) och skulle sedan iväg vidare på fest. Men eftersom moder natur inte riktigt var på vår sida så ja, fastade bilen i snön och vi missade vår buss. Asså det var verkligen kaos! Och söndagen har spenderats här hemma och pillat massa här hemma. Hjälpt pappa med renoveringen och pillat på lite egna projekt. Mysigt faktiskt. Men nu är det dags för en ny vecka och nya tag. åhh är inte redo

#Nellyholic

För ungefär en vecka sedan fick jag hem dessa snyggingarna från Nelly.com. Jag hade beställt de när Nelly hade någon galen rea så dessa hade gått ner från 400kr till 150 eller något sådant. Sedana fick jag ju klart betala frakt och så men fortfarande halften av orginalpriset. Jag har inga "vardagsklackar" utan har bara 10cm+ vilket kanske inte funkar i alla tillfällen, sååå tyckte dessa var perfekt för att de var vanliga men fortfarande lite roligt med det guldiga. Dock var klacken tjockare än vad jag trodde men tyckte fortfarande att det var snyggt. Rea är för underbart! 

Tvättat

Det har blivit en "tradition" för mig att alltid tvätta mina sminkborstar när jag har studiedag. Det är då man verkligen har tid, eller ja gör tid. Detta har jag verkligen behövt och det känns så fräscht nu. Såg att det var någon som hade använt diskmedel och kallpressad kokosolja (egentligen "antibacterial soap" också men hade inget hemma). Tyckte det funkade hur bra som helst och det luktar kokos vilket är ännu bättre. Kollade även FRIENDS när jag höll på för tycker det är så jäkla tråkigt att tvätta penslar. Tiden gick rätt mycket snabbare när jag gjorde på det sättet. Hur brukar ni tvätta era penslar?