Vem är jag?

ehhhh är jag världens tråkigaste bloggare eller??? Ja sorry men fy vad tråkigt mitt liv har varit denna veckan haha.. Har haft lov men har bokstavligt talat legat hemma i princip en vecka och plugga pch skrivit på GA eller bara skrivit på GA nästan. Suger iaf... men har slängt ihop en video till er som handlar om inegn mindre än mig!
 
Kul att lära känna mig lite mer tänkte jag! 

Zoeva

Hej alla! Trötta på alla videos än? hehehe. I alla fall så fick jag en superfin julklapp av min kära pojkvän i julas och vet inte riktigt varför jag inte delat med mig av den (kanske för att man inte behöver dela med sig av allt???) men tyckte det kunde vara kul med en video om detta så man får lite inblick på vad man faktiskt får. Tycler det är otroligt prisvärda borstar och ett väldigt bra kit till den som vill ha "alla" basic borstar. Vill ni veta mer så får ni mer än gärna se videon! Har ni något från Zoeva?
 
haha såg inte förrän nu hur min hand ser riktigt stel och obekväm ut haha... 
 

Mopsen Moppe

I torsdags till fredags var vi lite hundvakt åt Moppe! Han ser söt och lugnt ut på bild men han är helt galen, dock är han himla mysig när han faktiskt lugnar ner sig! En riktig going då, men det vara mest i typ 15 minuter sedan är han på hugget igen. Mysigt med lite mer hundbesök i alla fall!