Grönt är skönt

I torsdags efter jobbet svängde jag och pappa inom svågetorp för att köpa lite grejer, bland annat dessa goinarna på Plantagen. Egentligen hade jag en superfin Yuccapalm om ni kanske kom ihåg det, MEN när jag bodde i London så råkade mina föräldrar glömma bort att rulla upp rullgardinerna på några månader ... efter det har plantan inte riktigt repat sig och sett himla tråkig ut. Så jag bestämde mig för något nytt, en guldpalm!! Tycker den är himla trevlig faktiskt, ger en jättemysig känsla i rummet. 
 
I min fina vas hade jag tidigare ett par vita fejkblommor men har aldrig riktigt gillat de till 100% för har tyckt att de varit lite för ja.. inte mig. Så jag hittade ett par fejk eucalyptusblad på aliexpress som jag tänkte beställa men sedan hade de exakt likadana på plantagen (fast dubbelt så dyrt såklart) så jag köpte två kvistar och klippte till dem som jag ville ha de! Omöjligt att ha färska blommor i vas! Vad tyckte ni? Tycker min rum ser mycket fräschare ut nu! 

Gleam - Melanie Mills

Parfymen och W:et är bara med för att det såg snyggt ut hehe. Har använt både Bocy Radiance och Glam Dust på bilden!
Hej kompisar! Har fått hem lite godbitar från Melanie Mills Hollywood som! 
Fick hem Body Radiance i färgen Rose Gold 
Ett prov på deras Gleam Radiant Dust i färgen Deep Dust 
Och till sist en Lip Radince i färgen With my Heels on som är ett mer rött läppglans!

Jätteroliga produkter men jag skulle nog valt andra färger eftersom jag är lite blek för tillfället.. Men till somaren tror jag färgerna kommer bli 2x snyggare!! Gillar alla produkterna förutom att jag inte är någon läppglansfantast men det är ju en personlig sak.Gillar bäst Body Radiance då den är helt perfekt för speciella tillfällen och fungerar som en tillfällig brun utan sol fast med lite mer" Hollywoodeffekt"! Gilla verkligen den och hade gärna skaffat en i en annan färg och lite större
 
Tycker även att den ser väldigt naturlig ut på ansiktigt också. Hade den över lite foundation och hade den i skolan igår och fick komplimanger (eller typ en komplimang men you gte it) om att det såg fint ut!
Jätteroliga produkter! 
 
Kolla in deras hemsida om ni också är suga, såg även att de såldes på bland annat Camera Ready Cosmetics men det finns säkert andra ställen också!
 
Deras hemsida är i alla fall GleambyMellanieMills.com (klicka på länken så kommer ni direkt dit)
Vad tyckte ni om grejerna??
 
 

En hemmadag

I tisdags stannade jag faktiskt hemma. Kände verkligen inte för att gå i skolan och hade haft så himla ont i magen dagen innan så det blev att stanna "hemma" (alltså i min kusins lägenhet). Pluggade lite och var mycket med hundrarna sen försvann bara dagen. Nästan lite obehagigt så snabbt dagen kan gå haha.. Åt en jättegod sallad på dagen också, inte för att jag skulle vara nyttig utan mer för att jag är lat och en sallad är så jäkla enkelt att göra! 
 
Nu är jag dock tillbaka hemma och min syster har tagit över hundpassandet. Saknar redan vovvarMen skönt att vara i sin egen säng i alla fall. Från och med nu ska jag vara ledig varje fredag vilket är guldvärt.. Så min helg har redan börjat