Sista London-vloggen!!

Här har vi den!! Den sista och slutgiltiga London-vloggen... Känns lite sorligt ändå, men kanske skönt med ett avslut också??? I alla faaall här är den och njut nu av slutet hahaha, älskar musiken och klippen på de fina tjejerna hahah. vilka brudar alltså! 

Spontanvlogg

Vloggade lite i tisdags när jag, mina systrar och min mamma var i Lund och mös. Tyckte det var kul att dela med sig men vill ju såklart inte bara publicera vloggar men har ju blivit ganska många efter London. Har dock en massa annat på lager men det tar sin tid och vill ju inte publicera allt samtidigt haha! 
 
Förstår om ni tycker min blogg är lite tråkig då jag bara publicerar videos men att redigera videos tar längre tid än vad man tror så har inte hur mycket tid som helst att lägga på att sitta vid datorn så det är därför. Men planen är att jag ska kunna göra båda! 

Min London Haul

Hej! Kom på att jag glömde visa upp min nyckelring jag köpte haha. Den var också fin... Men jag är himla nöjd med allt jag köpte, är dock jäkligt pank nu efter denna månaden som inte har varit nådig..  Spelade in denna för ganska länge sedan, men har inte velat publicera allt material på en gång för det är ju inte så roligt. Har ni några frågor om några av grejerna så är det bara att fråga på <3