Första gången i Boston

 
Hejsan alla. Igår var det första gången för mig att sticka till Boston och första intryck var 10/10!! Vi strosade runt, fikade och bara hade det bra! Dock shoppade jag bara på Primark (??) gillar inte ens Primark så mycket men denna var verkligen fräsh. Utbudet kände öven bättre än i Europa. Kom hem vid typ tio så är rätt trött men är ändå taggad på livet. Så nu ska jag och Lovisa ta en promenad vid stranden (hur najs??) 
 
ps; glömde mitt minneskort i datorn.... så fick bli mobilbilder osrry sorry guys

Nya pjuks

Såå hemma i Sverige i min bruna ryggsäck ligger mina gymskor och har det bra.. Alltså, jag glömde de hemma.. En sådan himla tråkig grej att glömma hemma för man orkar ju inte direkt lägga ca 1300 kronor på ett par nya dojjor, som mina ungefär kostade. Så min värdmamma var supersnäll och lät mig låna hennes igår. Men idag stack jag till en sportaffär i närheten för att köpa nya, Var beredd på att lägga runt 1000 spänn. Så när jag kommer in så frågar någon direkt om jag behöver hjälp, så jag förklarar att jag vill ha skor för gym och löpning och så säger jag min storlek han bara "hmm då har du barnstorlek" 
såklart jag har.... men det finns fördelar för då är det ofta billigare. Så dessa godingarna fick jag med mig för ca 500 kr. Tror det är ungefär samma pris hemma men ändåååå. 
 
Modellen är Tanjun GS, Nike 

Gym

Eftersom jag börjar runt 14.00 varje dag har jag en del tid över som är ganska svår att fylla nu med tråkigt väder och vänner som har olika tider. Så nu tog jag tag i det och stack till gymmet som min värdfamilj jobbar på. Var faktiskt kul att träna igen men jobbigt också eftersom det är ett helt nytt gym som inte påminner om det hemma vilket gjorde att man kände sig lite osäker vad man skulle göra osv, men det gick bra ändå! Är taggad på att börja träna på riktigt faktiskt! Körde bara ett simpelt magpass idag men väldigt basic övingar men det var ändå kul. Vad gillar ni att träna mest? Själv gillar jag ben/rumpa mest.