Boston igen

 
 
Denna helgen var sååå bra!! 
Fredagen var rolig/ ledsam eftersom då fick vi reda på att Carro har valt att åka hem till Sverige (</3). Men vi gjorde det bästa av situationen och har maxat de senaste dagarna med saker att göra. Vi åt indiskt, fikade på Gulu-Gulu (konstigaste namnet men riktigt najs ställe), satt uppe till 1 hos Debbie, vår LCC, och snackade och spelade med hennes son och hans kompisar.
 
lördagen stack vi till Boston, SOM JAG REDAN ÄLSKAR SÅ MYCKET; gick runt på roliga ställen, som hamnen, Quincy market, Harvard osv osv,, shoppade, åt, pratade och hade det bra. Avslutade kvällen hos Alize för hon var ensam hemma för hennes familj var på skidsemester. Sååå mysigt.
 
Söndagen käkade vi brunch på Gulu-Gulu, shoppade lite i närheten, jag skypade med lite kompisar, stack och käka subway och sen blev det bio. Har ni sett fifthy shades of grey??? Blev väldigt förvånad hur mycket jag gillade den. Men tror nog mer att jag gillade att se den med tjejerna i en nästan tom biosalong med bara skön människor som skrattade och la roliga kommentarer OCH det bästa, man kunde fälla sin stol så man praktiskt taget låg ner. Underbart. 
 
Vill ni ha koll på mer, följ mig på instagram: emmawanner 
eller snapchat: wanneremma 
 
 
 
 PS: täntke lägga upp en film till detta meeen mitt redigieringsprogram har "gått ut" så måste köpa ett nytt paket och pallar inte riktigt det just nu hehe