Color kill

Tog inte så mycket bilder men detta läppstiftet blev lätt en av mina favoriter trots att det är en väldigt annorlunda färg (Love thing heter det) 
Såååå äntligen fick jag hem dessa underbaringarna. Har väntat hur länge som helst nu. Fick dessa hemskickade av supersnälla Color kill.  Blev superglad och trodde aldrig att jag skulle få så många, jag menar är ju ingen storbloggare direkt. Fick hela kollektionen som heter mega matte liquid lipstick. De är även 100% veganska och ska inte ha testats på djur vilket är himla trevligt tycker jag. Fick ett jättefint paket av dem med julkort och allt, hur gulligt? Uppskattade deras vänlighet väldigt mycket. Men har ju som sagt väntat jättelänge och tänkte eftersom att det var ett tag sedan jag samarbetade med ett företag tyckte jag det vore kul med en video!!
 
 
Så kolla videon för att se resten av färgerna!
Färgerna i ordning: 
Pink Gumballs
Sweet Salmon
Carnival
Playmate- Favorit!
Lottus Petal -Favorit!
Indie Red 
Love thing - Favorit!
 

Ta videon med en nypa salt kompisar. Ursäktar även för mitt hår här i videon, alla dagar är inte bra hårdagar.
Överlag gillade jag läppstiften mycket. De är väldigt pigmenterade och matta. Lite torra såklart men så blir det. Gillade de rosa färgerna mindre än de andra men det är kanske för att jag inte är någon "rosa tjej". Vissa färger var även lite smuliga som någon av de rosa men tyckte fortfarande att det är helt okej. Får återkomma när jag vet mer om de. 
Glöm inte att kolla in de på deras hemsida: colorkill.com