MAKE UP FOR EVER

Sååå en tidigt julklapp var det. Köpte denna egentligen den 16:e december då Sephora hade den som dagens julkalandererbjudande och den var 100 kr billigare. Alltså så kostade den 300 kr istället. 
Det är Make Up For Ever´s Ultra HD foundation och jag har färgen 120 (Y245 står det också??). De har tidigare haft en annan formula och detta är deras "nya". Sätter nya inom citattecken då den funnits ett tag redan.Har tidigare haft den gamla formulan så var nyfiken på denna. Men nu har jag lagt händerna på den.
 
Tycker det är en himla bra foundation, verkligen. Har haft den två gånger så kan ju inte säga hur mycket som helst än. men hitntills är den väldigt bra! Det finns massa reviews på den på Youtube om ni är mer nyfikna. Men guys, för att vara ärlig... 400 kr? Är det värt det? Njaaa, asså den är bra och jag är jätteglad att jag äger den och kommer absolut använda den mycket men 300kr känns lixom mer okej. Fortfarande mycket pengar men 100kr när det gäller smink är rätt mycket tycker jag. Alltså, jättefin och bra foundation men om du inte har största budgeten och du vill ha en bra foundation så finns det faktiskt andra billigare som också är sjukt bra. Jag gillar denna stenhårt men ni förstår var jag vill komma. Vill du köpa den tror jag absolut att du blir nöjd men menar att det finns andra fiskar i dammen också. 
 
#1 / / MartinaOlsson:

Vinn en helt valfri bikini från To Die For Swimwear! :)
http://martinaolsson.myshowroom.se/56776/vinn-en-valfri-bikini-fran-to-die-for-swimwear/

#2 / / Frida:

Bra julklapp :)

God jul !

Svar: Eller hur! Detsamma du :)
Emma Wanner