Ögonbryn

 
Okej, tjejer (och killar för den delen) tänkte snacka lite om smink, eftersom jag tycker det är så himla kul och vet att det är många andra som också gör det! En av sminktrenderna nu förtiden är ju att ha rätt stora och fylliga bryn vilket jag älskar! Tycker det passar så mycket till ens ansikte än vad det gör med pinnsmå, i alla fall till mig! Just nu är jag faktiskt väldigt nöjd med min "ögonbrynsrutin" så detta kan kanske hjälpa någon av er? 
 
Först borstar jag alltid igenom mina bryn med en vanlig ögonbrynsborste (glömde ta med den på bilde hehe) men sedan använder jag mig av Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade i färgen Chocolate. Denna använder jag för att forma brynen och för att fylla i dem i princip. Dock hade jag gärna haft färgen Dark brown eftersom den går mer åt det kalla hållet än denna men sa fel till mamma jag jag önskade mig den... 
Produkten är superbra tycker jag och jag fick den i julklapp och har sååå mycket kvar. Dock har den torkat lite
 
Jag använder mig av en snedskuren borste i syntetiskt hår från MAC som har nummret 208. Jag gillar denna borsten sååå mycket och ibland fuskar jag lite och använder den till eyeliner också. Behöver man just denna borsten? nja, tror nog att det finns billigare borstar (även om denna inte var så dyr) som är ungefär lika bra.
 
Till sist använder jag mig av ett Brow gel från Sleek i färgen light brown. Detta fyller i de områden som ser glesa ut och får brynen ännu mer formade samt får de att sitta där de ska större delen av tiden. Jag gillar denna produkten "helt okej" tror att det finns bättre produkter än just denna MEN för det priset så är jag väldigt nöjd. Dock måste man vara försiktg och bara ta lite produkt annars har den en tendes till att se vädigt onaturligt ut.