Muji

Hej! Så himla roligt att så många har kollat in på min blogg!! verkligen! 
Igår var jag i Malmö en sväng med min familj och då så fick denna lådan från Muji följa med hem. Jag hade redan en sedan tidigare och hade kunnat klara mig med den bara men kände att de skulle bli mycket lufrigare med en till. Och jag hade rätt hehe. Nu kunde jag ta upp smink från den stora lådan till dessa så det är lättare att använda dem. Dessa lådorna är verkligen bra för att sortera smink men även annat. Lådorna ser väldigt olika ut beroende på ditt eget behov med bara en stor eller 5 små osv. Man kan hitta billigare alternativ på ex ebay men eftersom jag redan hade en tyckte jag det blev snyggast med en till likadan. 
 
Jag tycker ju smink är väldigt kul och det är därför jag har en del dock är väldigt mycket, nu när jag räkande och sorterade osv, presenter och som jag fått skickat till mig när jag var mer aktiv på youtube och bloggen. Inte för att jag behöver förklara mig på något sätt men vill ändå ni ska veta. ungefär så! 
 
förresten tips till er som letar efter en billig men bra highlighter! I USA köpte jag tre NYX-pigment för 3$/styck i rosa, guld och vitt. Dessa fungerar otroligt bra som en highlight faktiskt. De är lite mer åt det glittriga hållet men är lätt att tona ner med puder och liknande. Bara googla eller sök på ebay, amazon och andra sådana sidor för att hitta det billigaste alternativet. Funkar ju väldigt bra till ögpnskuggor oxå (som de egentligen är till för)